Etail Oceans, uw partner voor verkopen op Amazon

zoekmachineoptimalisatie

Amazon is sinds haar lancering op de markt uitgegroeid tot één van de bekendste en meest gerenommeerde online bedrijven ter wereld. Dit heeft niet alleen de onderneming zelf geen windeieren gelegd, ook heel wat andere partijen hebben kunnen profiteren van de bekendheid en populariteit waar Amazon over beschikt. Dit gezegd zijnde is het voor menig aantal ondernemers helemaal niet duidelijk op welke manier ook zij aan de slag kunnen gaan met verkopen via Amazon. Geldt dat ook voor u? In dat geval kan Etail Oceans u hiermee van dienst zijn. Dit bedrijf heeft zich namelijk gespecialiseerd in het bieden van ondersteuning aan bedrijven die eveneens hun merk of product meer bekendheid willen geven via Amazon.

Gebrek aan transparantie

Ondanks het feit dat verkopen via Amazon zeer interessante voordelen met zich mee kan brengen is het zo dat Amazon in de praktijk één van de minst begrepen en tevens ook minst transparante kanalen is. Dit heeft ervoor gezorgd dat menig aantal bedrijven alsnog afhaken en dat is zonde. Het doel van Etail Oceans is dan ook om ervoor te zorgen dat adverteren op Amazon voor elke partij die dat wenst een behoorlijk stuk eenvoudiger wordt. Dit doet het bedrijf door middel van haar uitstekende ervaring, tools evenals een uitgekiende, data gedreven strategie. Heeft u er dus met andere woorden ook al altijd van gedroomd om te kunnen adverteren via het grote en machtige Amazon? Dan is het beslist de moeite waard om even te ontdekken wat Etail Oceans ook voor u allemaal kan betekenen.

Waar kan Etail Oceans u precies bij helpen?

Zelfs wanneer het kanaal Amazon voor u op het eerste zicht wel duidelijk is kan een beroep doen op een partij als Etail Oceans een niet onbelangrijke, extra meerwaarde met zich meebrengen. Hoe dan? Zeer eenvoudig. Het merendeel van de adverteerders die beginnen op Amazon hebben er bijvoorbeeld helemaal geen idee van van welke zoekwoorden ze nu precies gebruik dienen te maken. Uw producten aanbieden via Amazon is namelijk slechts één ding, want hoe zorgt u ervoor dat deze producten ook daadwerkelijk goed gevonden worden? Indien u ervoor kiest om een beroep te doen op de diensten van Etail Oceans zorgt u er dan ook voor dat u ten minste kunt rekenen op de hieronder terug te vinden voordelen:

  • U kunt rekenen op een verbeterde zichtbaarheid;
  • U zult een groter aantal sales weten te realiseren;
  • U kunt aanzienlijk winstgevender worden;

Door het aanbieden van uw producten via Amazon met de hulp van Etail Oceans slaat u eigenlijk twee vliegen in één klap. Niet alleen zult u kunnen vaststellen dat uw bedrijf meer omzet zal weten te realiseren, daarnaast wordt er ook nog eens gewerkt aan naamsbekendheid. Heel wat ondernemers die ervoor hebben gekozen om hun product(en) aan te bieden via Etail Oceans hebben dan ook aangegeven een sterk verbeterde ‘brand awareness’ vast te stellen. Het mag dan ook duidelijk zijn, verkopen via Amazon kan in de praktijk absoluut een zeer belangrijke meerwaarde met zich meebrengen!