Google Grants en webdesign

zoekmachineoptimalisatie

Google Grants

Zoals iedereen onder ons wel weet, is Google een zeer grote multinationale onderneming. Google biedt verschillende mogelijkheden en services aan, zoals bijvoorbeeld de Google Agenda, Google Adsense, Google Analytics, Google ad Grants en nog veel meer! Google Grants is niet bij iedereen bekend. Het slimme Google Grants systeem maakt het mogelijk om een volledig opgeladen Google Grants AdWords account te winnen. Dit systeem is alleen mogelijk voor organisaties die geen winst maken, bijvoorbeeld voor ontwikkelingshulp of andere goede doelen.

Google Grants: wat doet het?

Een Google Grants account zal een organisatie zonder winstoogmerk tot aan de top duwen van de zoekresultaten in Google. Google Grants kan liefdadigheidsinstellingen daardoor een dramatische, positieve impuls geven in de zoekopdrachten van Google. Om u gewoon een idee te geven van Google Grants, zag de shop van Unicef een stijging van 43% via het gebruik van Google Grants. Het positieve aan Google Grants, is dat dit een soort van subsidie is. U krijgt dus een bepaald advertentietegoed via Google Grants om hoger te geraken in de Google zoekmachine resultaten. Als u een Google Grants account krijgt, moet u dit wel goed gebruiken. Hoe beter dat u het Google Grants account gebruikt, hoe meer kans dat uw budget uitgebreid zal worden. Daarbij is het zeer belangrijk dat u zich houdt aan de regels die Google oplegt bij het gebruik van een Google Grants account. Als Google merkt dat u het Google Grants account verkeerd gebruikt, of niet gebruikt, zullen zij het budget van uw Google Grants account aan een andere liefdadigheidsinstelling geven die het wel goed zal gebruiken!

Webdesign

Bij het maken van een website, is een goed webdesign van groot belang. Het webdesign is een soort van lay-out voor een website. Als er bezoekers op uw website terecht komen en u heeft een aantrekkelijk webdesign, dan zullen zij het aangenamer vinden om op uw website te blijven. Er bestaan heel wat webdesign bedrijven die voor u een unieke webdesign kunnen uitteken en maken. Ook bestaan er voorgedefinieerde webdesign modellen. Voorbeelden hiervan zijn Joomla en WordPress webdesign. Omdat heel veel mensen hiermee een website maken, bestaan er al heel wat webdesign modellen voor.

Webdesign: het juiste kiezen

Als u een goed webdesign wilt kiezen, dan moet u rekening houden met de organisatie waarvoor er een webdesign nodig is. Het is belangrijk dat de kleuren en de vorm van het webdesign passen bij de organisatie. Vaak worden de kleuren uit het logo van de organisatie gebruikt voor het webdesign van de website.